Kennismaken met het beste schadeherstelbedrijf in Goes en omstreken!

Karel ASR is verrassend veelzijdig rondom autoschade herstel, spuiten en design/industrieel spuiten. We zijn van oorsprong ontstaan vanuit een Rotterdams familiebedrijf dat in 1970 is gestart in autoschade. Voor zowel particuliere en zakelijke markt repareert ons schadeherstelbedrijf voor verzekeraars en leasemaatschappijen autoschade, bestelautoschade, hagelschade. We verfraaien zo ongeveer alles waar wielen onder zitten en meer… Onze passie voor automobielen leerde ons tevens oldtimers te repareren en spuiten. Karel ASR heeft veel ervaring met het restaureren van oldtimers en young-timers. We kunnen schade herstellen, modificaties aanbrengen, een deelrestauratie uitvoeren of een gehele auto spuitbeurt. Ons team van vakspecialisten repareert alle mogelijke schade. We herstellen alle merken auto’s met de modernste reparatie technieken, zoals uitdeuken zonder spuiten en spotrepair.

Designspuiten is een bijzondere specialiteit van Karel ASR, die veel vakmanschap vereist. En dan krijg je de meest schitterende resultaten. Wij spuiten alle materialen en voorwerpen in de door u gewenste ‘look and feel ‘. Denk hierbij aan keukens, meubilair, kunstvoorwerpen, accessoires, …. Dat kan met de normale lakken, maar ook moderne technieken en autolakken.

De klant is koning! Dat is het motto van ons team. Wij willen het gemis van uw auto zo prettig en professioneel mogelijk compenseren. Dit doen wij niet alleen door een uitermate geschikte service te bieden, maar ook door zorg te dragen voor u en uw autoschade. Wij beschikken over vakmanschap en kennis, zodat we uw autoschade snel en vakkundig kunnen herstellen.

Wat U kunt verwachten is een goede prijs/kwaliteitverhouding voor de werkzaamheden die wij voor U verrichten. Tevens kunt u er vanuit gaan dat alle werkzaamheden door ervaren en goed opgeleide vakmensen worden uitgevoerd.

Onze voorwaarden zijn hier te vinden (klik hier voor onze voorwaarden)

Share This
WhatsApp chat