Karel ASR aanvaag kostprijs indicatie

U heeft een karwei in gedachten? bijvoorbeeld: ✅ Autoschade ✅ Autospotreparatie ✅ Autospuiten ✅ Velgenspuiten✅ Meubelsspuiten✅ Industrieelspuiten of  ✅ boot of oldtimer werk… en u wenst daar een kostprijs indicatie van te hebben, dan kunt u hier bij ons terecht.

Hoe gaat het in zijn werk? 

U vult ons kostprijs indicatie formulier op deze pagina in, en voeg daarbij duidelijke foto’s en bestanden aan toe en verzend deze aan ons. U ontvangt dan direct een ontvangstbevestiging met de inhoud van uw aanvraag. Controleer de ontvangst van deze bevestiging (eventueel in uw spam map), indien geen ontvangst… dan is er iets mis gegaan. Geef duidelijk aan voor wat u een prijs indicatie wenst te ontvangen en wat de werkzaamheden zijn die u van ons verwacht (zie onderstaand voorbeeld). Vermeld de afmetingen, hoeveelheid, afwerking, laksoort (metalic etc.), type lak, etc. etc.

Voorbeeld: de werkzaamheden bestaan uit:

  • Het schuren en plamuren
  • Het spuiten van de grondlaag
  • Het spuiten van de lak laag
  • etc. etc.

Het transport, naar en van ons, zult u altijd zelf moeten regelen. Wij werken in basis alleen af onze bedrijfslocatie. Geef dudelijk aan wanneer het spuitwerk op locatie betreft. Vermeld daar dan tevens bij wat de, locatie, situatie en de beschikbare voorzieningen aldaar zijn en wat wij zelf dienen te regelen om op locatie te kunnen spuiten.

Zodra wij uw gegevens ontvangen hebben zullen wij u zo spoedig mogelijk een prijs indicatie opgave doen toekomen op basis van de door u verstrekte gegevens!

LET OP! Dit formulier niet gebruiken voor een schade expertise opgave. Hiervoor dient u gebruik te maken van ons Aanvraag schade – expertise – taxatie formulier. 

Karel ASR aanvaag kostprijs indicatie formulier


    ParticulierBedrijf


    Share This
    WhatsApp chat