Het Karel ASR formule 1 korting seizoen 2019 begint!

Het Formule 1-seizoen 2019 wordt het 70e Formule 1-seizoen. De “Formule 1”, officieel het “FIA Formula One World Championship”, is de hoogste klasse in de autosport zoals is bepaald door de Fédération Internationale de l’Automobile. Het seizoen start op 17 maart 2019 aanstaande, traditiegetrouw in Australië. Voor ons automotive team @ GBE start op deze datum het extra voordeel seizoen voor al onze klanten!

Ook wij zijn fan van Max Verstappen!

Kan Max Verstappen dit seizoen kampioen worden? Wij hopen dit van harte! Om zijn successen in het seizoen 2019 te vieren met u geven wij per Grand Prix aantrekkelijke korting(en) per race.

Gedurende het F1 seizoen zijn er vooraf per Grand Prix kortingen in de verschillende groepen bepaald door ons. Het resultaat van onze Nederlandse held Max Verstappen is bepalend voor de kortingen. Volg ons dus per Grand Prix en maak in de periode tussen de wedstrijden in gebruik van de korting!

F1 Australië zondag 17 maart 2019 resultaat korting!

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix. De kortingen zijn geldig tot de volgende Grand Prix op zondag 31 maart 2019 in Bahrein!

  1. 🏆 Max Verstappen wint de 1e prijs dan geven wij 10% korting op ons schade expertische tarief.
  2. 🏆 Max Verstappen wint de 2e prijs dan geven wij 6% korting op ons schade expertische tarief.
  3. 🏆 Max Verstappen wint de 3e prijs dan geven wij 3% korting op ons schade expertische tarief.
 
Share This

Deel dit...

Deel dit bericht met je vrienden!

WhatsApp chat