Doffe koplampen? Wij laten ze weer schitteren!

Voorbeeld voor en na de behandeling

Tegenwoordig zijn bij de meeste nieuwe auto’s de koplampen niet meer van glas, maar van kunststof materiaal en een coating. Na verloop van tijd zal deze coating onder invloed van weersomstandigheden verweren en verkleuren. Doordat de koplamp geïsoleerd zit, zal de hitte die de koplamp veroorzaakt de verwering versnellen en verergeren. Door deze aantasting worden steeds vaker auto’s afgekeurd bij een APK. Wij zorgen ervoor dat uw koplamp er weer uit ziet als nieuw en ook direct weer APK klaar is door onze speciale polijst behandeling.

Enkele jaren geleden was alleen vervanging van de gehele koplamp een oplossing. Tegenwoordig kunnen wij door gebruik te maken van de modernste producten met de meest hoogwaardige kwaliteit uw koplamp er weer uit laten zien als nieuw. Door onze speciale behandeling verwijderen we de geoxideerde laag en zullen de prestaties van uw koplamp weer optimaal zijn.

Koplampherstel tarieven:

2019 prijzen en behandelingen van Karel ASR;

APK / doffe koplamp polijst behandeling:

  • Koplamp polijsten € 19,95
  • Koplamp set polijsten € 39,95

Basic koplamp herstel:

De koplampen worden als nieuw hersteld en voorzien van een UV-werende polymeer coating. U kunt er eventueel op wachten, want het duurt 1 à 1,5 uur. De koplampen kunnen gewoon in de auto blijven, maar mogen ook los aangeleverd worden. De kosten zijn:

  • € 40,00 voor 1 koplamp
  • € 70,00 voor een set koplampen

Pro koplamp herstel:

Wij herstellen de koplampen als nieuw en voorzien van een UV-werende ceramische coating met 5 jaar garantie. U kunt er op wachten, want het duurt 1 à 1,5 uur. De koplampen kunnen gewoon in de auto blijven, maar mogen ook los aangeleverd worden. De kosten zijn:

  • € 60,00 voor 1 koplamp
  • € 100,00 voor een set koplampen

Achterlichten

Voor achterlichten gelden dezelfde tarieven als voor de koplampen. Ook deze kunnen behandeld worden mochten ze verweerd of bekrast zijn.

Wij bewerken ook andere transparante kunststof producten!

Denk hier bij bijvoorbeeld aan caravanruiten, motor windschermen, bedrijfshalruiten, scheepsramen enz. alle transparant kunststof delen zijn  te behandelen. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag, omdat dit vaak moeilijk van te voren te bepalen is.

Koplampen opsturen

Losse koplampen kunt u ook opsturen naar ons. Uw koplampen worden met zorg behandeld en worden als ze klaar zijn weer terug gestuurd. De betaling dient voldaan te zijn voor dat de koplampen terug gestuurd worden. De verzending is op eigen risico. Voor het retour zenden worden de verzendkosten vooraf in rekening gebracht.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Bedrijven

Bedrijven kunnen voor kwantumkorting/prijzen vrijblijvend contact opnemen met ons.

 

Niet doen!: schoonmoeders tips

Soms krijg je van die huis-, tuin- en keukentips voor het polijsten van koplampen die heel leuk lijken, maar die alles behalve een goede uitwerking hebben op je koplampen. Het beste kun je toch naar een koplamp polijst/herstel specialist gaan. Een koplamp polijst/herstel specialist heeft de beste materialen en knowhow voor het allerbeste resultaat. Kortom, onderstaande tips kun je dus het beste vermijden!
Koplampen polijsten met tandpasta
Op YouTube en in allerlei tijdschriften komt deze tip voorbij. Maar toch is je koplampen polijsten met tandpasta niet aan te raden… Hoewel er wel degelijk sprake is van gladdere autokoplampen, is het nog maar de vraag of dat goed is. Ga je de koplampen met tandpasta polijsten, dan schuur je namelijk de coating van de koplamp weg. Gevolg is dat de beschermlaag weg is en UV-licht ervoor zorgt dat het plastic van de koplamp verweert. Zonder het aanbrengen van een nieuwe beschermende coating is met tandpasta je doffe koplampen schuren dus een no go!
Doffe koplampen met WD40 schoonmaken
Door velen geprobeerd en sommigen zweren erbij: je doffe koplampen helder maken met WD40. Leuk, maar het effect is tijdelijk. De vettige substantie vult tijdelijk de kleine haarscheurtjes in het plastic. Hierdoor zijn de koplampen helder, zij het tijdelijk.
Koplampen polijsten koperpoets
Hetzelfde geldt voor koplampen polijsten met koperpoets: je smeert de beschadigingen dicht en even lijkt het alsof het probleem is opgelost. Toch kun je na een poosje weer gaan smeren, omdat je de beschadigingen niet echt hebt gerepareerd.
Doffe koplampen met cola helder maken
Heb je verweerde kunststof koplampen en wil je ze met cola helder maken? Cola wordt wel eens als wondermiddeltje gezien, maar net als met bovenstaande tips heb je hier nog steeds niet het echte probleem aangepakt. Dus, kies gewoon voor een koplamp polijst/herstel specialist.
Koplampen polijsten commandant
Hoewel commandant een voor de auto bedoelde polijstpasta is, moet je voor het helder maken van je doffe koplampen schuren en dan een coating aanbrengen. Je koplampen polijsten met commandant is dus niet genoeg.
 
Share This

Deel dit...

Deel dit bericht met je vrienden!

WhatsApp chat